Love love love

Kikade just in på min mors blogg. Klicka er dit och kolla in videon! 

Så fantastiskt

Hildurs blogg


underbara lördag

En underbar lördag. Sov så gott hela natten, A vaknade vid halv åtta, han å J satt i soffan och jag hade inte kommit upp ännu. Så hör jag J gapa, då hade August kräkts upp hela morgon flaskan välling. Så han fick ett bad på morgonen.
För övrigt mår han bättre idag, åt nästan två mackor till frukost, som han har fått behålla.. nu sover han så gott. Han e lite extra kelig nu när han e lite dålig, Vill kramas hela tiden. Vi har inga tider att passa idag, inget särskilt att göra.
Så en underbart mysig lördag har vi!

kram kram

julefint

Nu e det julefint hemma hos oss. Det e så mysigt, jag älskar ljuset från adventsstjärnorna. Å det finns så mycekt pyssel
att göra i december. Måste börja fixa lite julkort snart. Sedan ska det bakas pepparkakor, mera lussebullar, andra bullar, trårta till August födelsedag.. Mmm man blir ju inte sysslolös direkt. Jag tycker det är så roligt.

skulle vilja inhandla lite mer pynt, nyare och finare, men så blev det nu i alla fall.









shopping

För snart två års sedan gjorde jag praktik hos en designer på fashion House. Så två gånger per år  får jag ett litet sms om att det är utförsäljning. så var det idag. På blend och solid. Jag hittade en del fynd. allt under fyra hundra kronor!





Sedan åkte vi hem och jag å August satt på soffan och myste. Mannen i huset lagade underbart god mat.



August har redan somnat, han har feber, ska ta upp honom och kolla feber igen om en timme. Så kan han få sin kvällsflaska välling då oxå. gulleplutten,

nu ska jag bara lata mig framför tvn... eller nej just det det var visst min tur att diska.... skit också

snart e de jul!!

Mmm, har en så härlig vecka, Slutar tolv varje dag. Så igår kom jag hem tidigt. och bakade lussebullar. August hjälpte till med russinen, dem flesta hamnade i munnen. Han fick smaka degen också, litelite bara. Det tyckte han inte så mycket om, han kladdade mest med den, så ha hade deg i hela ansiktet.
Bullarna blev riktigt goda! Vi smaskade på den efter middan med varm mjölk!

e sugen på att baka mer, kanske blir lite kanelbulllar idag...


Comedy Night

Mmm igår kväll var jag på ruby comedy night. En helkväll med middag, vin och kommedi. Konfrensiären var riktigt bra och fick igång alla. Sedan tog en norrman in scenen. I början skrattade jag bara för att jag inte förstod vad han sa. MEn sen koncetrerade jag mig lite mer och förstod faktiskt det mesta. Sedan var det då Magnus Betner . Han var super. Det verkar vara rätt många komiker som är uppväxta i en frikyrklig församling... Där av en hel del skämt om gud, vilket jag tycker är himla kul...
Men jag måste säga att norrmannen skämtade om lite udda ämnen som var på gränsen till för mycket.
Kvällen var superbra i alla fall, vi satt kvar en stund efteråt tills de tände lamporna och städgubben kom med sin dammsugare, så vi kände att det var dags att gå. Vi tänkte ta oss en drink nånstans och gick till Bersåbar... ganska mysigt. om man gillar fulla artonåringar dansande på bardisken i servettregn....
men drinken var god, och jag kom inte hem förns efter två! Det är rekord för mig, i mitt mammaliv.

Tack Mia och Linnea för en supertrevlig kväll
det måste vi göra igen

kram kram

det snöar!!!

Javisst! Skulle ut på balkongen och slänga lite skräp i återvinningen, som vi gömmer därute bakom en gardin.. och såg att det snöade. Underbart, Ligger nog inte kvar så länge, men det är vackert. Och det blir så magiskt tyst när det snöar.
nu måste jag lägga A, så jag hinner inte skriva mer

kram på er alla

video

Hm nu kanske det ska gå.
min lilla älskling sjunger imse vimse spindel. Här är han 8 månader..

jag vill ha

Läser en blogg lite då och då, det är så vackra bilder där, jag blir verkligen inspirerad. Genom den sidan hittade jag denna fantastiska sida! Jag vill ha allt tror jag! Den underbara adventsljusstaken ska jag nog kosta på mig... jag kan ju ge den till mig sjäkv i för tidigt julklapp... Å så har det greengate kökshandukar och annat vackert. Riktiga paradiset för mig!!

         

                                

Liseberg

E förkyld så jag tog mig ledigt från jobbet idag, Inge bra ide att ligga i vattnet i fyra timmar.. J var ute och gjorde stan igår kväll, så jag å lillen åkte till våra goa vänner och stannade där över natten. Vi hade det supermysigt!!

Nu ikväll gick vi till Jul på Liseberg. Det är så himla mysigt. Jag tycker så mycket om julen. och att gå på liseberg bland alla ljusen och allt fint e som gå in i en sagovärld.

Tyvärr glämde vi kameran hemma s det blev inga kort denna gången. Men vi ska nog tillbaka snart igen.

Kram kram på er alla

Nu e det klart

Så är aldeles strax sista dagen för projekt arbetet över. Det ahr verkligen varit intesivt. Mycket arbete och mycket stress. Men jag måste säga att jag är nöjd med resultatet. hade det funnits mera tid skule jag vilja jobba mer med vissa delar. Bygga fler delar och detaljer.

Måndag och tisdag har vi våra presentationer.


Så här ser den ut:


Hmm hade tänkt att lägga in en bild där den är placerad i ett kök, men det går visst inte. så det kommer sedan.

kram kram

Vackra höst





äntligen en ledig dag

Äntligen en dag jag kan spendera med mina två älsklingar! Har varit en fantastisk dag. När Joey åkte på lite jobb i morse gick jag och A en sväng i skogen. så fantastiskt vackert. Jag fick den meditation jag behövde. Har till och med städat idag. Har nya gardiner på intåg med posten snart, så vi kan få det lite höstmysigt här.


trevlig helg på er alla

RSS 2.0