lite bilder

lite bilder från dagens utflykt



först en liten tupplur



fikadags, och sångstund...


söta små lamm på grönsakstorget...



...och vackra stora hästar



och så lite lek i sanden måste man hinna med varje dag..

efter detta blev det glass  mmmmm



lillasyrran e här så hon ska vara barnvakt ikväll. För Jag och min kära sambo ska på bio!!
Ha en super bra kväll.

090423

gokväll. jag känner mig riktigt nöjd med mig sjölv just nu. Har nu äntligen kommit på hur bokföringsprogrammet funkar, så nu är det fixat och klart. Väldigt enkelt faktiskt, fast det tog ett tag innan jag kom på hur man gjorde.
lilleman e lite dålig i magen. så han fick inte gå till dagis idag. Vi myste hela dan. lekte en stund ute i skogen. Han pratar så mycket, hela tiden faktiskt. Det är så kul att lyssna och titta på honom när han pratar. Han är helt allvarlig, och verkar förklara saker och berättar och gestikulerar, och skrattar lite försynt ibland. Göör söt...
jag önskar bara jag förstod vad han sa...

godnatt

inspirationer

När det är tungt och jobbigt och amn inte okrar nånting och det som måste göras förr eller senare byggs på hög, som bara blir höre och högre tills den ramlar ihop framför fötterna och du måste ta tag i det för att överhuvudtaget ta dig vidare...
då e de bra att omge sig med härliga inspirationskällor och underbara människor.
Här är några bloggar som inspirerar mig.

Matilda
Fyra årstider

men min allra största inspirationskälla är såklart det här lilla trollet:


wake up..

Läste om denna underbara dam i tidningen idag och var tvungen att kolla in henne på youtube. Det är hemskt att folk har så mycket fördomar, och det är så lätt att dömma av det yttre. Detta är verkligen ett "Wakeupcall", det får mig att påminnas om att man måste se djupare i människor innan man ens bör bilda sig en uppfattning. Ge alla en chans.
 

ta en titt här.

090415

hallå där.
Idag jobbar jag på riktigt, jag hemmifrån med mina lampor. Det händer så mycket på praktiken nu så vi kan inte starta nåt nytt projekt denna veckan, så det är ett yppeligt tillfälle att jobba på. Har nu fixat mitt lilla hemmakontor så gott det går när det är insprängt i ett hörn i sovrummet. Vi håller nu ögonen öppna efter något lite större, vore ju trevligt att ha et eget rum för kontoret...det är ett måste faktiskt.
har fått lite gjort idag i alla fall och dagen är ju inte slut än, ska fixa med min portfolio nu.

ha en bra dag
kram kram

påsk i Malmö

Har ni haft en bra helg? Vi har haft det toppen, vi åkte tåget till Malmö, där vi lånade syrrans lägenhet. en superfin helg har det varit.




cheers pappa"




puss på dig




Vackra köpenhamn, tyvärr lite vårt när man har barn med sig. Svårt att hitta resturanger som ens hade barnstolar, och de flesta bara ignorerade oss, så nästa gång vi åker till Köpenhamn får det nog bli utan August.



men vi hittade en lekpark och August hade jättekul!!



vackra och Varma Malmö



Gott med kanelbulle, mest var lilleman på gott humör...






... men lite sur ibland också




dut dut





sagolekplatsen, malmö har temalekplatser, så nästa gång vi åker dit
ska vi hitta de andra också.




hmm citron... mm. surt men kunde inte lägga den ifrån sig...



och... koll in...


vad jag hittade på pressbyrån..



leilas aldeles egen tidning! Fullproppad med tips och inspiration coh massor med hemsidor och kolla in.







puss och kram

 

fin vagn eller hur!! 



klätterkillen





kallt och blött och underbart





min älskling

Glad påsk

Hej på er. Jag har haft två underbara och mycket prodiktivva dagar. Fick en massa gjort i onsdags, handlade datagrejor och skrivare och lite smått och gott som behövs till mitt företag. Sedan hämtade jag August tidigt.
Igår var det August-mamma dag. Vi lekte ute nästan hela dagen! Helt underbart, jag har saknad att bara vara med honom. När jag börjar jobba vill jag vara ledig en dag i veckan så vi kan vara tillsammans då.

Idag ska vi åka till Malmö! Vi har packat alla väskor, köpte en ny vagn i onsdags också. En sulky, lite mindre coh smidiagre än den gamla, den är superbra och August tycker jättemycket om den, för nu kan han se. I den andra vagnen åkte han bak hela tiden.

Glad påsk

puh

Gokväll mina kära vänner,
så var då äntligen denna dagen slut. Vissa dagar är bara så tunga och tråkiga. Jag har haft svårt att motivera mig att göra nånting idag. Imorn ska vi soa länge, äta go frukost, August ska få vara på dagis några timmar bara. Så jag kan flänga runt och handla lite grejor till företaget. På torsdag blir det August och mamma dag! Då ska jag inte göra något annat än att leka med honom.

Sov gott


dyster måndag

Måndag, en mycket fin måndag. Solen skiner. Men det känns rätt så trist. Här sitter jag, en liten praktikant och har verkligen fullt upp för att hinna färdigt med mitt projekt. runt omkring mig vandrar nervösa människor och väntar på att få veta om de får behålla jobbet eller inte. Konstig känsla i atmosfären. Det diskuteras och spekuleras. Själv kämpar jag på, googlar lite emellanåt, och kollar efter jobb på eniro. Jag ger mig tusan på att få jobb efter skolan. Jag har är ju knappast ensam sökande nånstans. Men ett jobb ska jag ha. Det var ju det där om att vara positiv, och tänka framåt. Jag måste påminna mig om det hela tiden. Jag ger mig själv små komplimanger så jag kna fortsätta söka jobb. "Jag är rätt för detta jobbet". Jag fixar det hur lätt som helst. Såklart att de väljer mig.

Men nu ska jag lägga funderingar om jobb och framtiden åt sidan, Jag har sökt säkert tjugo jobb i helgen. Det är fint väder, jag tänker gå tidigt, ska köpa färg på Clasolsson och pyssla lite påskpyssel när jag kommer hem.

Ser fram emot lite ledighet.

Kram kram kram

underbara vår

en härlig lördag ar vi haft. Skyndade oss till Garagesale på magasinsgatan, tyvärr var det ganska utplockat redan, så tyvärr hittade jag inget som föll mig i smaken. men det gjorde ingeting, vi gick på stan en sväng, lunchade på Pizza hut, och jag köpte äntligen mina pumps som jag såg för ett tags sedan. De är så himla fina.







Här e lilleman innan pappa klippte håret. Det blev riktigt bra faktiskt, men dessa lockar är ju oemotståndliga.

trevlig helg

usch vad dålig jag är på att skriva nu. Det har blivit aldeles för tunt med inlägg ett tag.
Jag kan i alla fall berätta att jag hade en trevlig fikastund med en vän igår. och en mycket trevlig lunch.

idag kommer mor till storstan så jag ska hämta henne vid bussen. Sedan ska vi hämta August tillsammans, så hon får se hans dagis. Vädergubben sade att det skulle bli en fin helg, så vi ska ut på stan, kanske ta en lunch ute i solen.

Ha en underbar helg
kram kram

RSS 2.0