kurvaturer och blendkurvor

ojojoj, vilka dagar det har varit och inte är det slut än. Knappt två veckor kvar på projektet och jag sitter fortfarande med ett problemhörn. Det ser ju så enkelt ut när jag tittar på modellen. Jag har gjort om samma sak säkert hundra gånger. Men nu känns det bättre i alla fall. De mesta är klart, lite smådetaljer som går fort och så fixa till mitt stora problemhörn. Känns jobbigt att behöva vara kvar i skolan så länge. Idag var jag kvar till halv sju. Men det är ju bara tillfälligt under projektet så då går det. Har fått ge upp mina gymdagar också, det känns inte så bra. Får så ont i kroppen när jag inte tränar.

August går fler steg för varje dag, han blir säkrare och säkrare. Han e så gå på morgonen, när jag gör mig iordning för skolan, ligger de båda i sängen och sjunger. så mysigt.

Har fått lite extra pengar denna månad, så jag har kollat lite på tradera. Hittade en stringhylla för en billig penning. Har letat efter en sån länge. Måste köpa ny bilbarnstol till A också, han är sart för lång för den gamla.

jahopp nu ska jag sjunka ner i soffan under en filt framför "Greys Anatomy"

Så mycket caddande

visst e det superkul men man blir lite smått irriterad när datorn stänger ner sig flera gånger på raken.
för övrig känns det ganska bra, jag fäljer min tidsplanering.
snart...om några timmar ska jag ta mig hemmåt.

shoppingdag

Tog en dag ledigt frå skolan idag. Det var så himla skönt att spendera hela dagen med familjen, Har ju inte kunnat göra det på ett tag. Vi åkte till Freeport där vi gjorde en del fynd. bl.a ett par fina vinterskor till A. Sedan hälsade vi på en familj kungsbacka fikade och A lekte med barnen, sedan pkte vi hem igen. I spöregnet...

nu e det visst min tur att byta blöja

kram på er

Kan själv

Ja, nu börjas det. När vi äter middag numera vill A äta själv. Försöker vi mata honom vänder han bort huvudet eller smäller till på skeden så maten flyger över hela bordet.
men när han ätit färdigt ligger det mat överallt. Man undrar hur mycket han fått i sig egentligen.







godkväll!

Han går!!!!!!!!

Hej alla, sitter nu i skolan och försöker få till en snygg modell av min Kitchen aid. Det inte så lätt ska ni veta. Man tycker att själva maskinen ser ganska enkel ut men det är så himla svårt att få till det i datorn. Alias är skitkul att jobba med, det bästa programmet vi lärt oss här, men det är så himla pilligt. Men jag har ju två och en halv vecka kvar, så det ska nog gå, fast då ska jag ju hinna med att skriva rapport och göra en poserpoint presentation också.

Imorn ska jag faktiskt ta ledigt från skolan, Vi har blivit bjudna till goda vänner i kungsbacka. Så vi tänkte ta en sväng förbi Freeport först. Ska bli kul, jobbade ju hela helgen så jag har inte haft en hel dag med familjen på två veckor...

August tog sitt förtsa steg igår!!!

HURRA HURRA HURRA


Ursäkta mina tråkiga inlägg, kan ju inte lägga in några bilder när jag sitter i skolan..

kram kram

Drama på Bussen

Vaknade i lagom tid idag, för att hinna med min buss. Men även denna morgon blev dramatisk.
Två hållplatser efter mig kommer det på en mycket stinkande man som slår sig ner bredvid mig.
Jag talar inte om för mycket parfym stank, eller hårspraystank, Nej det här
 är intedushatpåenmånadstank, kläderintorkademedsvettstank! Sån stank som sticker i
näsborrarna. Jag kan inte andas!! och fast inne i ett hörn. Som den prydlige svensk jag är sitter jag t
yst och snällt kvar på min plats och hoppas att han snart ska gå av. Jag sitter nära dörren så varje gång
den öppnas drar jag in ett djupt andetag. LUFT! Jag hoppas att det ska hålla ända fram till nästa hållplats,
men jag måste lite tyst och försynt kippa efter andan.
Tack och lov går mannen av efter halva turen. Jag börjar då planera hur jag ska göra på
måndag för att han inte ska sätta sig bredvid mig igen....

Göteborg en myrstack

Vi försov oss i morse. Min alldeles levande väckarklocka sov gott ända till halv sju. Men eftersom vi jobbar med projektet i skolan var det ingen brådska att komma i tid, så jag tog det lugnt och gjorde mig iordning coh tänkte att bara jag hinner med en av bussarna innan åtta som går hela vägen fram. HA!  trodde jag ja! Den kom ju aldrig så jag tog den andra bussen och fick med det byta. Men efter halv åtta förvandlas göteborg till en myrstack som barn stuckit pinnar i. Bilar åt alla håll, kors och tvärs. Alla vill komma fram, och först också. Ingen kan vara trevlig att släppa en anna bil eller buss före. Nej nej här är det försten fram som gäller, även om man riskerar en krock.
så min vanligtvis halvtimme långa bussfärd blev idag en hel timme... Men nu sitter jag här i alla fall.

Ha en bra dag
kram

Gullunge

Tillbaka i skolan igen, efter en helg hos mor och far i Vadstena. Mycket trevligt! August visade en helt ny sida. Den kom fram mest när vi satt vid matbordet. När han inte längre var centrum av uppmärksamheten knep han igen ögonen, putade med underläppen, visade alla de två små söta tänderna och låtsades gråta. Vi kunde inte annat än att skratta åt honom! Då gav han upp och skrattade han med.
Men det är ju skönt att kunna lämna honom till mormor på morgonen så man kan sova lite extra. Tack mamma!
August blev riktigt god kompis med hunden också. Han pussade henne tillochmed. Och när A lekte med en träslev fick hon en däng i huvudet... men det e klart har mormor lärt honom att de e ok att sänga träslevar så kan man ju inte tro att han ska förtså vart man inte får dänga..

sitter i skolan nu och måste jobba vidare med mitt projekt

tänk positivt

Det är mycekt som händer just nu. Lågkonjukturen påverkar oss alla. Några av mina goda vänner från klassen som fick jobb på en gång, har nu blivit av med jobbet. Jag hoppas verkligen att det löser sig för er!
Det hela gör min lite nervös då vi ska ut på praktik till våren, där vi förhoppningsvis sen ska bli anställda. Det ser ju rätt så mörkt ut just nu. Men man ska ju tänka positivt!! Så jag kommer att få en superbra praktik och få jobb på en gång!


tillbaka i skolbänken

Så var det då dags att börja skolan igen. Hade glömt hur galet det var på bussen på mornarna. Så mycket folk coh så mycket trafik. Jag hade ju vant mig vid lugnet efter tio!! Men skönt är att jag kan åka samma buss hela vägen.
Har nu kommit igång och kännt på dataprogrammen igen, känns ok, men det kommer nog en del svårigheter under vägen. Idag startar vi vårt projekt. Ska bli kul, har nu beslutat mig för att göra en Kitchen Aid. (Bilder kan visas när projektet är avslutat).

klockan är nu snart två coh jag saknar min lille plutt nåt enormt. Fast jag vet ju att han har det superkul hemma med Pappa!

Det är väl bäst att jag fortsätter jobba..
kram kram

vatten, mera vatten

så mycket regn. Det var riktigt läskigt att köra till jobbet i morse, så mycket vatten på vägen. Men det gick bra.
det börjar kännas lite jobbigt i badet bara. Har inte reagerat särskilt mycket förut, men nu tycker jag att det blir jobbigt att andas efter ett tag. Jag går ju med huvudet precis i vattenytan hela tiden i fyra timmar, så jag andas ju in allt farlig klorånga... Försöker ställa mig upp ibland men då blir jag ju kall istället. Måste ta med mig vatten att dricka nästa gång. För barnen är det ingen fara, de är ju i så kort stund, bara en halvtimme. Men vi instruktörer e ju i så länge.

men nu blir det ett uppehåll för nästa vecka ska vi hem till mor och far. Ska blir kul, de har inte träffa A på ganska länge nu, han har ju lärt sig så mycket. Går längs dörrar och bord, och pratar hela tiden på sitt lilla bäbisspråk. Han brukar sjunga en trudilutt då och då, högt och ljudligt förstås så att grannarna hör.

nu ska vi mysa denna blåsiga söndagskväll

kram kram och sov gått

GeKås

I förrgår åkte vi till Ullared på shoppingresa. Ja de e väl de enda man kan göra där.. riktigt kul var det att inhandla lite smått och gått. Hittade en vinterjacka och byxor till A. En del julklappar och ettårspresenter fick jag också tag på. Det e bara så svårt att sluta shoppa. Man plockar på sig saker bara för att det är billigt, så jag fick gå igenom allt ett par gånger och fråga mig själv om jag verkligen behövde/ville ha det.
Men vad galet det är egentligen. Det kommer bussresor dit från hela landet.
Jag ska nog försöka åka dit igen innan jul.

Imorn ska vi till A dagis. De har fotografering imorn och de undrade om vi ville vara med, eftersom de inte gör någon fotografering under våren. Så nu har vi tagit fram fina kläder så han ska bli riktigt fin. Ska bli kul att träffa alla andra barnen i hans klass också, och 'fröknarna'  såklart.

nu måste jag duscha
sov gott

RSS 2.0