bloggfix

Håller på att fixa och dona med bloggen, tänkte göra den lite fin, men det tar nog lite längre tid än jag räknat med. Men det kommer att bli mycket finare när jag är klar.

härliga sommar

VI har hunnit med mycket i sommar. Nästa vecka börjar vi sakteliga komma tillbaka till rutinerna. Dagisstart och veckan efter det börjar jag skolan igen. Jag gillar hösten, det är så härligt att krypa upp i soffan med en kopp varm te och tända ljus. Hösten är en härlig tid.
Här är lite sommarbilder.







20090829

Sitter hos mor och far och myser. har varit på en promenad till stan, Handlat en liten mössa till august och tittat i alla fina affärer. Det är alldeles lugnt och tyst för nu sover de allihop. Jag kollar igenom lite bilder här och hittade en på min älsklingar.



Har haft två lyckade visningar här i helgen. Det är ett så roligt extraknäck. Kommer att skriva lite mer om det framöver och lägga ut lite mer bilder också. kan du inte vänta kolla in på innerum.se


I byn

Denna helgen spenderar jag och August i Vadstena. Jag ska jobba lite ikväll och i morn. Har visning för Innerum.
Mina päron jobbar så August och jag har huset för oss själva. På agendan idag står en liten promenad  med Hunden och en tur till mina morföräldrar.
Sedan måste vi ju ut i trädgården och plocka björnbär.
Brukar alltid passa på att åka på loppis när jag här också, här i trakterna finns de bästa tycker jag. Så jag måste få in det i agendan också.

ha en bra dag

sovrummet är nu i harmoni

Har länge planerat att göra om lite i sovrummet. När August kom och han fick ett eget rum flyttade vi in kontoren i sovrummet. Vi har ganska små rum så det blev lite tajt. Ett skrivbord med datorn på och en skrivare, några lådor med skolböcker och pärmar under skrivbordet och så en ful svart fylla från jysk med pärmar och sånt på. Men nu har jag slängt ut altt det där. nja inte allt förstås. Men jag köpte en fin hylla/skåp från ikea med dörrar. Så nu kan vi gömma alla pärmar och sånt som man måste ha men inte gärna vill ha framme. Sovrummet är nu en lugn och harmonisk plats. Vi sov så gott igår natt. Sovrummet är verkligen ett viktigt rum. Det är viktigt att man har bra energier där. Har nog inte tänkt på det så mycket förut. Men det blev verkligen skillnad.
Tack Helena för hjälpen.

gamla bokmärken

Gick just igenom en kasse jag tog med mig hem från mina föräldrar. Tre album men bokmärken och en klippbok. Jag hade glömt att jag hade så många fina bokmärken. Dom ska jag nog kunna göra något fint av. Lite julkort kanske, och en tavla eller två, eller nåt kul till augusts rum.. Många änglar var det, och flera hela ark med beatrix Potter! min favorit. Och så ett gäng granbarr.... från 1994. HA Ha sånna ideer jag hade. Ett album hade jag organiserat efter stil och gjort ett register med försättblad, Mmm ordning ska det vara.




Bloggtorka

har lagt bloggen åt sidan ett tag som ni kanske märkt, Men nu e jag tillbaka igen. Hämtade min dator i helgen så nu ska jag installera om allting på den. Och börja göra iordning bloggen min, den behöver ett ansisktslyft. Denna veckan blir bilen klar också. Vi hade en liten bilolycka i somras så bilen behövde repareras. Det går ju bra att ta sig runt i göteborg utan bil, men det hela blev lite mer traumatiskt och utdraget utan bil.

Nu har jag bokat in en hel del visningar för Innerum också. De nya produkterna är så fina. (bilder kommer inom kort)

Idag är en typiskt pysslardag. Så vi ska ta fram målargrejor och lera och vad annat jag kan hitta i skåpen och pyssla hela dagen. Fast vi måste ju såklart gå ut och hoppa i vattenpölar också.

Kram kram

RSS 2.0