En sån dag...

                      ....jag hade igår. Stressade som bare den för att hinna gå till öppna förskolan på lite sångstund, Men A bara busade med mig, knep igen munnen när han skule äta och bara skrattade åt mig. Så jag beslöt mig för att inte gå dit. Vi gick och handlade lite mat istället. Och tur var väl det för det var skogsbrand, och en himla massa rök.
Vi gck in igen och jag fick en del gjort. Kollade upp hur mycket bagage vi får ta med oss när vi flyger till Canada, och hur det fungerar att flyga med småbarn, det känns lugnt. Jag känner mig mer stressad över att bo med svärföräldrarna i tre veckor... Men J är ju med så det ska väl gå bra. Men jag kommer inte lämna A en sekund. Jag litar inte på deras hundar...


Men det ska bli himla kul att åka. Har sparat så jag kan shoppa lite. Det är ju superbilligt där nu.


Idag ska jag träffa Mia och hennes son. har inte planerat nåt för ikväll, det är så mycket folk på stan och så mycket demonstrationer i morn, så vi håller oss nog hemma. Går väl ner till tjärnet och tittar på majbrasan. J har faktiskt inte sett den ännu.
Många svenska traditioner han måste lära sig...

kram kram på er alla
och tat lugnt i kväll


lev nu och njut av livet

Så många gånger jag har hört: " Usch, tiden går så fort!" Men varför då spendera denna dyrbara tid vi har med att vara ledsna eller irriterade över detta? Varför inte njuta av varje minut, för att sedan kunna säga att visst har tiden gått fort men jag har i alla gjort det bästa möjliga  med den.

Så lever jag mitt liv. Det kan jag stolt säga utan att ljuga! Bortsett från när jag satt hulkande över toaletten så njöt jag av varje minut när jag var gravid. Det var helt underbart. En sån känsla som inte går att beskriva i ord. Så kraftfullt och mäktigt.

Och nu när jag får spendera all min tid med min son. Det kan inte bli bättre. Varje dag skapar vi minnen som kommer att finnas med oss i all framtid. Vi är så lyckliga!

Istället för att tråna och önska sig det man inte har ska man vara tacksam för det man har. Jag lever ett fantastiskt liv. Vi får kämpa ibland för att få ihop det varje månad, men vi har mat på bordet och vi älskar varandra.
Det är det som betyder nåt, att man kan älska!

Var glad! Le och njut av livet


Sångfågel

A väkte mig klockan fem imorse, ammade honom och sen somnade vi om båda två, J Gick till jobbet vid sex, han tog cykeln idag. Men innan han gick la han A i min säng. Han vaknade glatt igen vid sju och sjöng högt och ljudligt för mig!
Så vi gick upp och jag passade på att träna min Pilates. Det är ett underbart sätt börja dagen.

Fick ett sms från en klasskompis, så vi ska träffas och fika ikväll. Ska bli kul för jag har inte träffat dem sen A föddes. De har praktik nu och jag har miljoner frågor.

Idag ska vi träffa de andra bebisarna och mammorna på en liten promenad och picnic. Det är varmt ute men ingen sol, fast det är nog kanske bäst, jag brände mig ju så dant sist.

Ha en bra dag alla!!
Kram kram

Gomorron

Så var det söndag, och vi kunde alla sova ut, fast det ville inte A han låg och sjöng för oss!
I fredags kom lillsyrran hit, och igår följde hon med till A babysim, jag var på zonterapi på morgonen så jag mötte henne efteråt i stan. Lördag efter löning betyder extremt mycket folk i göteborg, Men det var trevligt, J hade A så det gick ju bra. Det är alltid lite krångligt att gå med vagnen på stan.
Men Syrran fick tag på lite studentkläder, och jag hittade en mysig picnicfilt på lagerhaus.
Det var ju fint väder igår fast det pratades om regn, så vi satte oss på gräset innan vi gick in och åt en glass. A fick banan, det älskar han.
På kvällen såg vi på körslaget, Var väl sådär tyckte jag, och jag började sticka på min tröja.
sen somnade vi alla bums.

Nu ska vi äta canadensisk frukost! Pannkakor och äkta lönnsirap.....


mmmm

Utflykt och träning

VAr på en underbar utflykt idag, I landvetter, tillsammans med Helena och hennes son Felix, plus en massa andra små barn. Det mysigt. Vi gick en lång promenad, förbi en fårhage där det fanss underbart söta lamm! sen åt vi matsäck innan vi gick tillbaka.
När August och jag kom hem sov vi en stund, vi var lika trötta båda två, han hade ju inte sovit alls på hela dan. När jag vaknade igen kände jag att brände en del på armarna, Jag hade faktiskt vairt duktig att smörja in mig med solskydd imorse, men det hjälpte tydligen inte. Var aldeles prickig, så jag smörjde in mig med Aloe Vera gel (forever Living) Så nu e det bra igen.

Joey kom hem vid sextiden å jag stack till gymmet till sju så han fick fixa tvätten idag, och lägga August. Men det funkar ju bra!

Å när jag kom hem från gymmet såg jag min lilla ängel sova så sött i sin säng. Då blir jag så lycklig

image1

GODNATT


Amning och Håravfall

Varför ska man tappa så mycket hår när man ammar!??? Borsten är full varje gång jag borstar. Det är ju hår överllt, inte minst i A små händer..

Men Igår var jag äntligen och klippte mig! Så himla skönt, nu är det i alla fall inte så långa hår som faller av. Måste säga att jag är riktigt nöjd med resultatet, blev en snygg frisyr som jag kan gör mycket med.
Så märkte jag att jag blivit mörkhårig, Hmm har det oxå med hormoner att göra?

underbara vår

Visst är det väl underbart denna tiden på året! Jag är så lycklig att jag kan njuta av varje minut
med min son(A) han e fyra 1/2 månader nu)
Vaknade idag av att A låg och pratade i sin lilla säng. När jag tittar ner i korgen han sover i får jag ett stort leende tillbaka! Så underbart! Vi går upp så han får äta lite, Ammar fortfarande på morgonen, det är så mysigt. VAnligtvis brukar vi somna om sen men det är å fint idag och jag är så pigg. Måste sätta A i sin stol så han tar det lite lugnt, kräks så mycket annars. Han är så aktiv, min lilla krabat. Han är så snabbt att rulla runt nu, jag måste verkligen hålla koll. Han får upp rumpan lite men kryper inte ännu.
Idag ska vi handla matsäck till imorn, då ska vi på utflykt med bebiskompisarna.

Nyfödd

Så nu har jag då äntligen startat en aldeles egen blogg. Båda syrrorna OCH Mamma har ju en, så nu kunde det liksom inte vänta längre.
Ska bara klura ut hur man fixar och donar så det blir lite vackert här.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0