wow

Vilken underbart super fantastisk jättevacker söndag!

Tog just en promenad i solen, med vårjackan på! Kändes helt underbart. Måste komma igång med mina soliga söndagspromenader igen. Var riktigt flitigt förra året. Jag får så mycket härlig energi av att vara ute i friska luften. Och så kan man rensa tankarna.

Ha en underbar vecka allihop

hej på er

August och J e en sväng på stan. Så jag får lite tid att jobba med mina ritningar. Nu börjar det kännas mer riktigt att jag har eget företag. Måste sturkturera min vardag lite bättre bara, så jag får saker gjorda. Man nästa vecka ka jag i alla fall inhandla diverse prylar som jag behövar för att överhuvudtaget driva mitt företag. Det ska bli kul. Shopping gillar vi...

dag händer inte så mycket. förutom att jag jobbar nu på förmiddagen. och gör mig redo för ännu en intensiv vecka. Vi har en deadline på fredag, men det ska nog gå, om jag jobbar på effektivt.

ha en bra söndag

kram

Änglar och blöta fötter

Gomorron på er!
Det här med änglar, finns dem? Jag tycker jag stöter på dem lite då och då, när jag som mest behöver dem. Idag var en sån dag.
Det har varit lite tungt några dagar, har stött på en del riktigt negativa personer, som är riktiga energitjuvar. Personer som jag inte behöver umgås med men som finns i min vardag. Så imorse kände jag att jag bara villa ligga kvar i sängen länge. Sedan hoppa i mina allra mysigaste kläder och drick kaffe i soffan framför en bra film...
Men jag gick upp, tog en dusch och kom till slut i lite kläder, lyckades få på mig lite smink och gick iväg till bussen. Redan då blev mina fötter alldeles genomvåta. Så på nästa hållplats kommer det på en äldre dam. Hon slår sig ner bredvid mig, leende med sina rödmålade läppar. Vi utbyter några ord om vädret. Men trots blasket och mitt redan dåliga humör, blir jag bara glad av att see henne.
Var hon en ängel måntro. En person som gav mig lite glad energi när jag verkligen behövde det.
Jag är på bra mycket bättre humör nu i alla fall, Trots mina blöta kalla fötter, och enormt negativa människor i rummet.

Ha en bra dag
Kram

Gokväll

Tisdagar är så intensiva. Lämna på dagis, praktik med en massa hårt arbete..., hämta på dagis, hämta Joey, sitta i bilkö, jobba på babysimmet, gå till bussen, komma hem, äta middag, och nu sitter jag här. Jag är skittrött. Jag orkar inte ens skriva om det.

god natt

Mmmm I love it

Kolla in Det nya mönstret hos greengate. Nu finns det melamine koppar och melamine asietter också.



 

Vår vår vår

Det är så fantastiskt med denna underbara sol. Efter så många gråa dagar, behövar man verkligen lite ljusterapi. Helt underbart. Idag e de jag som hämtar August, så vi ska hem och leka ute lite innan middagen. J Har möte hela kvällen så de blir bara vi två.
Mys pys

Ha en bra dag
kram kram

hallå där

Vilken underbar dag! Jag jobbar hemifrån idag. Ska ordna ritningar på min lampa, och så ska jag göra en fin liten modell för att se proportioner och så. Om jag jobbar på fort kanske jag hinner med en promenad i solen.
ska i alla fall hämta August tidigare idag.

Det är så spännande nu när mitt företag börjar rulla lite. På lördag blir det en tripp till Ullared och GeKås. Ska inhanlda en del kontorsmaterial och lite vårinredning till hemmet.

nu måste jag sätta igång och jobba

kram kram

090305

Efter en hel dags kurerande och lite extra sömn är jag nu tillbaka igen. Imorn blir det fortsatt arbete på praktikplatsen. har en hel del att ta igen... men det ska nog gå bra.
Sedan imorn kväll kommer syrrorna, båda två faktiskt, den stora stannar hela helgen, vi sak gå på stämpel och scrap mässa, en liten gemensam hobby vi har.

ha en trevlig kväll  kram

grått grått grått

Vilken grå och tråkig dag. Jag har Mamma Mia spelandes på dvdn, ser inte mycket av den för jag får gå och bära på en trött liten herre. Jag har nog bytt ett tiotal blöjor redan idag. stackarn.
fast då är det väl bra att det är tråkigt väder, eftersom vi inte kan gå ut i alla fall.

min sambos bror har det lite jobbgt just nu så skicka lite extra energi till honom.

pedanter

Ibland är det lite smått jobbigt att bo ihop med en pedant. Det brukar inte märkas av så mycket, vi lyckas riktigt bra med att ge och ta. Jag får stå med hans små egenheter och han med mina. Men Jag måste säga att jag blir irriterad, när jag stått och diskat och gjort iordning efter middagen, kommer min käre sambo in i köket och börjar om. Ja torkar av alla bänkar och bord, plockar lite i pappershögarna jag så fint lagt ihop för senare organisering.
Jag måste påpeka att jag inte är en särskilt skitig person, ja jag håller rent efter mig. Så ja irriterad blir jag när han måste gå och städa igen efter mig, när det inte behövs.

090302

Några vårkänslor får man då inte en dag som denna. Det snöar, eller jag isar kanske man ska säga. Inte roligt. Men dessa underbara Anna Sui plånböcker kom med posten idag! Jag älskar dem! Ett riktigt fynd på tradera.



vår



Underbara vår.
Fast när jag tittar ut genom fönstret ser jag bara snö och grått och blask.
De är nog dags att inhandla lite nya gardiner och trevliga blommor till fönstren, då ser
det i alla lite vårligt ut på insidan.



Min lilla älskling



Så stor han har blivit, det här är mitt favoritfoto, han e nio månader här.
Jag blir hemma med honom imorn. Ska försöka ta  mig lite tid att fixa och ordna med mitt företag.
Det är så mycket jag vill göra på en gång, men när jag pluggar nu så ör det lite svårt med tid ibland.

Tack mina kära vänner Ajeeta, Maria för en trevlig kväll! Nästa gång tar jag med lilleman!

kra kram på er
ha en bra vecka

RSS 2.0