Å Gud vad Retro!!!

Nu har jag hittat ännu en fantastisk sida, med allt ifrån smycken till möbler. Super fina 50 tals grejor.
 Här e lite av allt fint:

        
    
       
     


kolla in broarne!!


nytt nytt nytt

Så e det klart! Vår nya vägg. Ja alltså tapeten. Jag måste säga att jag gjorde det riktigt bra. Kan ju alltid bli bättre, men det blev i alla fall bätre än sist. Så nu ska vi bara inhandla lite hyllor så e allt klart.

så här blev det!  fast de såklart, vi måste nog skaffa oss en ny lampa också.




Lägg märke till den vackra skålen..... Greengate....

Ja vi vill hitta nya stolar också, och en ny telefon, och kanske en fin bordsduk...men en sak i taget.

kram kram

Hem ljuva hem

Skönt att va hemma igen. Kul å va borta men hemma e alltid bäst. Det tyckte A också, han sprang rakt in till sitt rum, kvittrande och började läsa sina böcker. Efter att vi packat upp allt, förrutom min väska, som alltid tycks lämnas till glömska, tog jag tag i väggen i köket. Vi tänkte fixa till lite, med en snygg tapet, men det måste bredspacklas först. och jag tänker inte låta min sambo göra det igen... 
Imorn ska vi köpa tapeter och hyllor. Jag måste sätta upp något för att visa upp allt fint green gate jag fått.

kram kram

GOD JUL










God Jul


shopping

jaha, vi tog oss en tur till granbyn. Jag kallar det för bn för det är inte mycket mer än så. Det finns de vanliga butikerna, diverse skobutiker, hm, lindex, kappahl och veromoda. Men jag trodde att dessa kedjor hade samma utbud i hela landet. men det känns som om nuikerna här har förra årets kollektion. Eller sånt som inte säljer i göteborg... Så jag hittade inga skor. Men tänka sig, det fanns en VILA butik, så jag köpte mig en mössa och en klänning till jul.

Fint väder har vi i alla fall. Soligt och kallt.

imorn e de julafton!!

kram kram

hem till byn

Då var man hemma i byn igen då. fast de e ju inte hemma längre. August e förkyld med hosta. Han hade falsk krupp innan vi åkte hit. Vi åkte till östra där fick han andas lite gas, seden sov han rätt ok faktiskt. han hostar fortfarande, men han andas bra nu i alla fall. Men det är lite otäckt när han får kämpa så för att andas.
Nu sover han i alla fall.
Idag har vi firat lite ettårsdag med gammelmormor och gammelmorfar. Det är alltid så trevligt att träffa dem. Önskar jag hade mer tid och se dem, baka med morfar och hjälpa till.
Imorn ska vi shoppa i storstan... ha ha, får väl se om jag kan hitta nåt. Ska hjälpa mor min att hitta lite nya kläder.

Kram kram

älskade jul

Så typiskt att jag blir sjuk de sista dagarna i skolan. Fast jag det är ju bättre att bli sjuk nu än nästa vecka. Jag tror i alla fall att jag kan pallra mig till plugget imorn. har bara lektion på förmiddan, sen vill jag ju säga godjul till alla.
Jag längtar så mycket till jul iår. tror att det beror på att jag vill visa allt för August, JAg vill att han ska få uppleva en härlig traditionell jul som jag alltid haft. Med lite canadensiska vibbar såklart. Han har lärt sig så mycket som ajg vill visa för mina föräldrar coh morföräldrar. Jag e så galet stolt. Han är en så stor liten grabb. Så smart. så rolig.

Kollade just på Leilas Jul. Jag blir så inspirerad. Så mycekt jag vill göra som jag inte hunnit med. SKulla ha gjort julkort, men det hans inte. så det fär väl bli lite mejl och en godjulkram till de jag träffar. Ska ta med mig mina recept i alla fall och baka lite hemma i byn.

ha det gött
puss och kram
Zara

dans

Lyckades fånga lite dans på bild. Han blir så blyg och brukar tvärstanna när jag tar fram kameran. Men här e ett litet klipp.

kram på er



pepparkaksbak

Har nu fått ihop det fina pepparkakshuset vi gjorde i söndags. Blev riktigt bra tycker jag, det ska ju
vara lite snett och vint. hmmm någon har visst redan smaskat upp dörren.. undrar hur mycket som
finns kvar efter jul när det blir dags att äta det??







chips å film

en ganska skön lördag har vi haft. det gick inte riktigt som planerat. men bra ändå. Gjorde en pepparkaksdeg som vi ska ta med oss till Helena å Patrik imorn.
Jobbar sista dagen imorn. Känns skönt. det är ett kul jobb å va babysimsinstruktör. men denna hösten har varit lite för mycket. Så stora omställningar, Att plötslig börja skolan igen och lämna August hemma. Sedan inte ha hela helger med familjen heller. Det har varit jättesvårt. Så ivår ska jag inte jobba helger alls. Ska bli superskönt. Då kan jag lägga större fokus på skolan och inte känna att jag försummar min familj.

Längtar så till jul nu. Nästa vecka sticker vi hem till mina föräldrar. Ska blil skönt att få lite semester.. komma bort coh bara vara med mina kära. Det är så mycekt som jag vill visa att August lärt sig. Han är så duktigt.

nu ska vi knapra chips och se på film.

Ettårskalas

Ett helt år har gått! August är vuxit och lärt sig så mycket. Det har varit ett helt underbart år. Det absolut bästa i mitt liv! Vi firade hans stora dag med nära och kära. Han fick två kalas, ett med hans kompisar och ett med våra kompisar.
här e lite bilder.

       
   
 

Tack till alla som kom! Tack för alla fina presenter.
Kram kram på er

wow

tack Pappa, vilken fantastisk butik. Måste åka dit när vi kommer hem.

elsashem

goa länkar

har hittat ett par nya hemsidor med fantastiskt vackra grejor. Självklart lite greengate

Cillas Cottage

Syster Lycklig

Laws of attraction

Det e ingen lätt situation vi hamnat i. Vi ska ut på praktik i vår och många företag kan inte ta emot eftersom de själva fått avskeda. Vi är alla lite smått oroliga. Vi söker till allt. Tråkit e de att vi inte får så mycket vägledning från skolan med detta, nej ingeting faktiskt. Men man måste ju tänka positivt.
Jag hittade ett företag som jag väldigt gärna skulle vara på, men deras designkontor ligger i Japan! Så jag får väl ta med mig min lilla familj och sticka dit... hmm nej inte för praktiken i alla fall.
Men ska dra i lite trådar och ringa till fler företag nästa vecka.

Men som sagt jag tänker positivt.
Jag kommer att få en super bra praktik. Och få anställning efteråt!

Ha det bra
kram kram

RSS 2.0