mässa och middag

Så var helgen förbi. Riktigt riktigt bra har det varit. Vi fick bo på Clarion hotell, på södermalm! Vi checkade in, åkte till mässan coh gick runt där ett tag. Jag hade lite svårt att verkligen njuta av allt då jag skulle på fotografering kl.14. Men det fanns mycket fint att se på. Många företag från danmark och tyskland. Vi hittade vår "drömsoffa" från polen, men tyvärr har de inga återförsäljare i sverige, hoppas de hittade det på mässan, för den soffan ska jag ha!!

Ja så var det då fotograferingen, men inofficiell prisutdelning. Diverse tidningar hade ringt hela dagen för kortare intervjuer. Lite konstig känsla, men spännande. Jag hatar ju att stå framför kameran, men det gick bra. Alla var väldigt trevliga. Det var kul att träffa de andra prisvinnarna också. Å Kul att se deras bidrag.
Den bästa nyheten av allt är väl att vi får royaltys på lamporna!! Så det är verkligen på riktigt.

Kvällen var mycket trevlig. Tredjepristagarna var två tjejer från umeå universitet, en kanadensare och en från england. Vi hade mycket att prata om.
Kvällen började med mingel och champange. Vi tog sedan plats för förrätt och vitt vin. Sedan var det officiell prisutdelning. Allt gick bra, ingen snubblade!
Vi dök sedan på varmrätten, och rött vin. Pratade på om alltmöjligt då vinet började gå upp i huvudet. Sedan kom efterrätt med desert vin...

slutligen kaffe med baileys

ja en hel del alkohol som ni ser. SÅ kaffet satt bra...

efter middagen öppnades ännu en bar och djn började spela gamla oldies. Då gick vi. Ja det var trevligt å så, men vi kände att vi hade fått nog av (fulla) medelålders män som ville bjuda på drinkar.


  

En halvan av tredjepristagrna:Leila Umeå, England), Andra pristagarna, Timo (finland) och Markus HDK
 
Andra halvan av tredje pristagarna: jennfer (Umeå, Kanada) Och vinnaren: JAG

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0